Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord op?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op de link "Wachtwoord vergeten?" op de login pagina. U wordt gevraagd uw e-mail adres op te geven. Klik vervolgens op de knop "Nieuw wachtwoord" en een éénmalige login code wordt u toegestuurd naar het e-mail adres dat u heeft opgegeven. Via deze éénmalige login kunt u uw wachtwoord resetten.

Hoe kan ik inloggen?

Om in te kunnen loggen heeft u een gebruikersnaam en een persoonlijk wachtwoord nodig. Deze kan worden aangevraagd door te registeren via de Benchmark Tool. U ontvangt dan na bevesting uw gebruikernaam en wachtwoord.

Worden mijn gegevens veilig opgeslagen?

De gegevens worden veilig opgeslagen op de servers van Berenschot. De verbindingen zijn beveiligd met een SSL certificaat.

Hoe kan ik een extra account aanmaken voor een collega?

Wanneer u bent ingelogd in de online omgeving vindt u aan de rechterkant de knop 'Toegangsbeheer'. Hier kunt u de naam en het e-mailadres van uw collega toevoegen en aangeven of deze collega ook toegang heeft tot de vragenlijst en/of resultaatmodule. Vervolgens drukt u op opslaan. Uw collega ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een eenmalige link om in te loggen in de online omgeving en kan daar het wachtwoord aanpassen. Uw collega kan daarna inloggen met het e-mailadres en het door hem/haar gekozen wachtwoord.